SJ Tekmag - шаблон joomla Продвижение

header6

 Jevrejska zajednica Crne Gore prisustvovala je proslavi povodom obilježavanja 93 godine postojanja i rada Srednje stručne škole u Bijelom Polju.

{youtube}v=JNUKoAXIR7Q {/youtube}

Jaša 2U okviru kulturnog programa, organizovan je čas istorije posvećen obilježavanju sedamdeset godina od završetka Drugog svjetskog rata, a isto toliko godina od holokausta, najsramnije i najveće mrlje XX vijeka.

Na ovaj način škola je dala svoj doprinos podsjećanju na holokaust, na jedan od najsvirepijih događaja u istoriji čovječanstva, sa ciljem da se kroz razvijanje i njegovanje multikulturalizma, tolerancije i slobodarskih vrijednosti ne zaboravi i nikada više ne ponovi.                                                                        Jasa1

Predsjednik JZCG, Jaša Alfandari je govorio na tribini koja je održana u Medija centru Radija Bijelo Polje. Tema tribine je bila „Male priče o Jevrejima u Crnoj Gori“. Bilo je divno slušati izlaganje predsjednika Alfandarija, a on je još jednom pokazao da je odličan govornik i veliki poznavaoc istorije i dešavanja vezanih ne samo za Jevreje nego uopšte.