SJ Tekmag - шаблон joomla Продвижение

header6

Kurs Hebrejskog jezika

U utorak, 21.aprila, tačno u 18h, prva grupa zaljubljenika u hebrejski jezik se okupila u prostorijama Jevrejske zajednice Crne Gore, gdje je počeo kurs ovog jezika, odnosno njegov početni nivo, poznat kao „alef“.kurs h1

Polaznici kursa su uglavnom oni koji žele da nauče hebrejski jezik zbog života i rada, odnosno studiranja ili jednostavno žele da uče nove jezike. Kurs se bazira na konverzaciji i brojnim interaktivnim metodama koje omogućavaju da se jezik i gramatika savladaju kroz razgovor.

Mladi i stručni predavač hebrejskog jezika Dr Šai Koen (Shai Cohen), koji posjeduje MA sa Hebrejskog univerziteta u Jerusalimu, garantuje kvalitet kao i sistematsko i temeljno učenje i obuku prijavljenih kandidata.

Hebrejski jezik, hibru ili ivrit, spada u grupu semitskih jezika afro-azijske porodice. To je jezik koji koristi 6 miliona ljudi, uglavnom u Izraelu, dijelovima palestinskih teritorija, SAD i u jevrejskim zajednicama širom svijeta.

kurs h2

Potiče od klasičnog hebrejskog jezika, koji se koristio prlikom pisanja Starog zavjeta prije 3300 godina. U hebrejskom jeziku se koristi hebrejsko pismo koje se sastoji od 22 slova.

Savremeno pismo kojim se koristi hebrejski jezik je nastalo u 3. vijeku p.n.e. iz aramejskog, koji su koristili Jevreji jos od 6. veka p.n.e.

Ukoliko želite da se služite ovim jezikom sa lakoćom, Jevrejska zajednica Crne Gore će nastaviti sa održavanjem kurseva hebrejskog jezika različitih nivoa, pa stoga ako želite da saznate sve što je neophodno dovoljno je da pišete na naš email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili pozovete na brojeve telefona : 020 622 930, 069 189 926.

                                                                                     קנייה טובה